Breaking

lunes, 22 de noviembre de 2021

Descobert el muntatge del director de THE STUFF (1985) de Larry Cohen

Un muntatge que allarga 30 minuts el muntatge existent.


Mai n'hi ha prou, i més si és un clàssic del cinema de terror. I és que la gent de Denver Films acaba d'anunciar a través de xarxes socials que han descobert metratge nou de la pel·lícula The Stuff (In-Natural), dirigida per Larry Cohen el 1985. Una descoberta en format bobina de 35 mm que allargaria el metratge original fins a 30 minuts.

Denver Films ha dit: Vam fer un descobriment notable mentre miràvem la bobina en 35 mm de THE STUFF. La impressió prové de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències del Cinema i en realitat és el metratge del director amb 30 minuts addicionals que no s'han trobat en cap altre lloc.

No han donat més detalls sobre què en faran d'aquest muntatge del director de The Stuff. Estarem atents.

SINOPSIS: Dos miners descobreixen una estranya substància que emana de la terra. La proven i com que té bon sabor decideixen comercialitzar-la. La seva fama s'estén, i la pren molta gent, però aquesta substància afecta el cervell convertint en zombis els seus consumidors.

The Stuff és un film de terror sobre un iogurt assassí que avui dia es pot adquirir en DVD a casa nostra a través d'una edició pirata. Això no obstant, en àmbit internacional, editorials rellevants com Arrow Video l'han editat en Blu-ray amb tots els drets de distribució.



No hay comentarios:

Publicar un comentario