Breaking

miércoles, 24 de noviembre de 2021

Asylum presenta el tràiler de DEVIL'S TRIANGLE amb Fred Williamson

El temut Triangle de les Bermudes protagonista el el nou i terrorífic títol produït per The Asylum.


Asylum presenta el tràiler oficial de Devil's Triangle, pel·lícula de terror barat protagonitzada per l'icona del cinema blaxploitation Fred Williamson que situa a l'espectador al famós -i temut- triangle de les bermudes.


SINOPSIS: Quan un grup de biòlegs marins s'estavella al Triangle de les Bermudes, s'adonen que han ensopegat amb la ciutat perduda d'Atlàntida. Però ràpidament descobreixen que la ciutat no és amigable i que els seus habitants humanoides estan planejant la dominació mundial utilitzant els munts d'armes i tecnologia que han caigut pel Triangle al llarg dels segles.


Està dirigida per Brendan Petrizzo, un cineasta amb experiència a dins la productora essent reponsable de títols com Triassic World i Monster Hunters. El guió l'ha escrit Brendan Haley (Poltergays) i Joe Roche (Planet Dune).


A més de Williamson, el repartiment inclou molta carn jove femenina, destacant Diana Prince (The Barn 2), Alyson Gorske (Jungle Run), Veronika Issa, Erica Duke (Aquarium of the Dead), Anna Shields, Alissa Filoramo, Torrey Richardson, i Courtney Nelson. També masculina, com són Jeremy Miller, Mark Valeriano i Jordy Tulleners.


Estrena el 30 de novembre en digital.


No us perdeu el tràiler oficial de Devil's Triangle:



No hay comentarios:

Publicar un comentario