Breaking

martes, 24 de septiembre de 2019

[Tràiler] "Blood Vessel" (2020): Justin Six barreja infectats amb el nazisme al seu nou film

Es tracta de la nova pel·lícula del director australià Justin Dix (Crawlspace), en què el terror s'estén dins d'un vaixell de l'Alemanya nazi on uns subjectes han de plantar cara a una perillosa epidèmia.


Quina bona pinta que té Blood Vessel. Aquesta és la sensació que ens ha quedat després de veure el tràiler oficial de la pel·lícula que ha estat publicat recentment. Es tracta d'una pel·lícula australiana de terror que se situa en un vaixell militar de l'Alemanya Nazi, en què els tripulants s'hauran d'enfrontar a una perillosa epidèmia que s'estén per l'embarcació.

Blood Vessel està escrita i dirigida per Justin Dix, que alguns recordaran per ser el director de Crawlspace, una pel·lícula que va estar present al Festival de Sitges 2012. L'argument oficial de Blood Vessel és el següent:

En algun lloc de l'Atlàntic nord, a finals de 1945. Una bassa a la deriva en el mar, i en ella, uns supervivents d'un vaixell hospital que va ser torpedinat. No tenen menjar, aigua o refugi, i tot sembla perdut, fins que un vaixell militar alemany abandonat es desplaça sinistrament cap a ells, donant-los una última oportunitat de supervivència.


En el repartiment de Blood Vessel trobem nom com Robert Taylor (Megalodon, Rogue), Alyssa Sutherland (Vikings), Nathan Phillips (Wolf Creek), Christopher Kirby (Iron Sky), John Lloyd Fillingham (Exam), Mark Diako, Alex Cooke i Vivienne Perry.

La data d'estrena internacional de Blood Vessel es preveu per al 2020. No obstant això, serà l'11 d'octubre quan es faci la presentació mundial de la pel·lícula, que serà en el Monsterfest de Melbourne. De moment, no us perdeu el tràiler de Blood Vessel per què apunta gran pel·lícula:  



No hay comentarios:

Publicar un comentario