Breaking

jueves, 11 de noviembre de 2021

Horrorland tanca la seva tercera temporada amb un 100% d'ocupació

La tercera temporada d'Horroland s'ha celebrat entre els dies 15 d'octubre i 6 de novembre a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt).


El parc de terror més gran d'Europa dóna per finalitzada la seva tercera temporada havent esgotat la totalitat de les entrades que es van posar a la venda. En total han sigut més de 16.500 les persones d'arreu del continent que han visitat aquest complex d'oci i terror que aquest any s'ha situat a Illa Fantasia.

Part d'aquest públic ha vingut de l'estranger. Destaca el mercat anglès que aquest any ha experimentat un creixement d'un 18% sent ja el segon mercat europeu, després de França, que visita les instal·lacions. Aquesta internacionalització d'Horroland converteix el que és l'Scream Park més gran d'Europa com un destí clau dins del sector del terror.

Aquest èxit de públic obre la porta a una quarta temporada que, segons l'organització del parc, duraria més dies i presentaria grans novetats com l'esperada Extreme House. Aquesta experiència extrema només accessible pel públic adult no ha format part de l'oferta d'activitats del parc per les mesures anticovid. A això s'ha referit Cristina Raya, codirectora del parc "Si la pandèmia ens deixa, Horrorland 2022, tornarà i ho farà amb l'Extreme House".

La direcció del parc agraeix a tots els visitants, treballadors, patrocinadors i col·laboradors que han confiat en el projecte.


Font: Nota de premsa

No hay comentarios:

Publicar un comentario