Breaking

miércoles, 20 de octubre de 2021

BELLE de Mamoru Hosoda es projectarà al 27 Manga Barcelona

L'obra mestra del cinema d'animació japonès més recent, es podrà gaudir a l'Auditori de Fira de Barcelona.


La pel·lícula que va fer posar dempeus el públic del Festival de Canes i la que va deixar bocabadat al públic i premsa del Festival de Sitges, la titulada Belle, serà projectada al 27 Manga Barcelona en col·laboració amb CineAsia. Aquest és el darrer film de Mamoru Hosoda, director de Wolf Children i Summer Wars, entre d'altres.


La projecció de Belle es farà a l'Auditori el diumenge 31 a les 17.30 h. Caldrà compra entrada de forma online. La resta de pel·lícules que es podran veure al 27 Manga Barcelona són d'accés gratuït.


Aquest és una obra que, partint de la seva Summer Wars i el conte La Bella i la Bèstia, configura una pel·lícula que ens parla sobre la identitat, l'esperança, i l'amor. Una història molt bonica contextualitzada en un espai virtual que ens va semblar a Sitges molt fresca, i actual, així com visualment colossal. Pots llegir la nostra crítica.


A més de Belle, a l'Auditori de Fira de Barcelona es projectaran altres pel·lícules, entre les quals destaca Beyond the infinite two minutes. És un film de ciència-ficció també projectat al Festival de Sitges 2021 que ens mostra una televisió que emet imatges de dos minuts al futur. Aquesta obra japonesa també va ser aplaudida a Sitges.


Clàssics com El Viaje de Chihiro, premières com Hikikomori, o films d'animació com Hug! Pretty Cure, Futari wa Pretty Cure the Movie i Tokyo Revengers completen la programació.


El 27 Manga Barcelona se celebrarà de forma presencial del 29/10 al 01/11 a Fira de Barcelona. Ja pots comprar les entrades.


Pots consultar la programació a la web oficial.


No hay comentarios:

Publicar un comentario