Breaking

domingo, 21 de marzo de 2021

La sèrie 'Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni' tindrà Temporada 2


L'últim episodi de la Temporada 1 de l'spinoff d'Inuyasha ha confirmat que les aventures dels fills d'Inuyasha i de Sesshomaru continuaran en una segona temporada.


L'últim episodi Yashahime: La Princesa Semi-Demoni (Han'yō no Yasha Hime) emès al Japó dissabte passat, ha anunciat que hi haurà una segona temporada de la sèrie. A més, ha estat mostrat el pòster d'aquesta continuació, on apareix el fill de Sesshomaru, Towa Higurashi.




Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni és l'spinoff de l'anime Inuyasha que ha estat produïda per l'estudi Sunrise, partint del màniga original de Rumiko Takahashi. Va començar a emetre's al Japó el 3 d'octubre a Nippon Television (NTV).

Teruo Sato ha dirigit la sèrie partint del guió de Katsuyiki Sumisawa, que és la mateixa persona que va escriure la sèrie animi Inuyasha. Per la seva banda, Rumiko Takahashi és la dissenyadora dels personatges.

Aquest és l'argument oficial:

Les filles de Sesshomaru i InuYasha van emprendre un viatge a través del temps!

Al Japó feudal, els bessons Semi-Demoni Towa i Setsuna se separen durant un incendi forestal. Mentre busca desesperadament la seva germana petita, Towa deambula per un túnel misteriós que li envia al Japó actual, on és trobat i criat pel germà petit de Kagome, amb Sota, i la seva família.

Deu anys més tard, el túnel que connecta les dues èpoques s'ha tornat a obrir, permetent que Towa es retrobi amb Setsuna, que ara és un dimoni que treballa per a Kohaku. Però per sorpresa de Towa, Setsuna sembla haver perdut tots els records del seu germà gran.

Amb Moroha, la filla d'Inuyasha i Kagome, tots tres viatgen entre les dues èpoques en una aventura per recuperar el seu passat perdut.


Inuyasha és un manga creat per Rumiko Takahashi (Ranma) que va ser publicat a la revista Weekly Shonen Sunday el 1996, i va acabar la seva història el 2008.

A Catalunya Inuyasha va ser publicat per Glénat i la seva adaptació a l'anime es va emetre per TV3 obtenint grans índexs d'audiència. Van ser 167 episodis. Posteriorment, es va realitzar un anime-seqüela de 26 episodis titulat Inuyasha: Capítol Final, així com quatre pel·lícules OVA, totes elles editades en DVD a l'Estat espanyol.

Font: Comic Natalie


No hay comentarios:

Publicar un comentario