Breaking

sábado, 27 de febrero de 2021

Netflix prepara una sèrie anime de 'Terminator'

El prestigiós estudi d'animació Production IG crearà la sèrie. Aquest serà el primer anime oficial de Terminator des del 2009.


Netflix s'ha associat amb Production IG i Skydance per a la producció d'una sèrie anime de Terminator. Mattson Tomlin (Project Power, The Batman) exerceix com a productor executiu.

Mitsuhisa Ishikawa, president i director executiu de Productions IG (Ghost in the Shell), va comentar sobre el projecte "Vaig preguntar al meu vell amic i col·lega Mamoru Oshii què pensava de la idea de convertir Terminator en una sèrie animada. La seva resposta va ser 'Ishikawa, estàs boig?'. En aquell instant, confiava que hauríem de pujar a bord. Com a grans fanàtics, el nostre equip a Production IG està posant el seu cor i ànima a la creació d'aquesta sèrie. Esperem que els fans ho gaudeixin!"

Però no és la primera vegada que s'intenta produir un animi de la franquícia de ciència-ficció Terminator. Els possessors de la llicència van intentar el 2008 produir The Termination, una col·lecció de curts animats creats pels "principals" autors europeus i japonesos de l'època. Aquests curts s'haurien centrat en el Dia del Judici Final, el dia que Skynet inicia la seva ofensiva amb armes nuclears contra la humanitat.

Val a dir que el popular T-800 també va tenir presència oficial en un animi, i va ser a Doraemon (imatge superior), la sèrie infantil d'èxit, concretament en un episodi emès el juny de 2009 al Japó. Insistim que va ser un cameo oficial, com a forma de promoció de la imminent estrena a cinemes de la pel·lícula Terminator: Salvation, estrenada al Japó el 13 de juny de 2009. En aquell episodi, el gat còsmic Doraemon s'enfronta al T-800, una batalla que la premsa japonesa va descriure com un duel entre els robots americans i japonesos.

Ara com ara Netflix només ha comunicat la seva intenció a produir una sèrie animi de Terminator, col·laborant amb els prestigiosos estudis d'animació Production IG i Skydance. Tot i això, Mitsuhisa Ishikawa ha confirmat que Productions IG ja treballa en el projecte. Seguirem atents a les novetats.

Font: ANN


No hay comentarios:

Publicar un comentario