Breaking

jueves, 7 de octubre de 2021

El tràiler de DRAGON BALL SUPER: SUPER HEROE anuncia una gran sorpresa

La nova pel·lícula de Bola de Drac Super s'estrena el 2022 a Japó.

 

Avui, a la Comic Con de San Diego, la productora Toei Animation ha presentat el primer tràiler de la nova pel·lícula de Bola de Drac, titulada Dragon Ball Super: Super Hero. Ha sigut un vídeo de presentació de tan sols 45 segons, però ha servit per a entendre quines són les linies mestres d'aquesta producció que s'estrenarà al Japó el 2022.


Per una banda cal situar cronològicament el film. S'ha comentat que estarà localitza després dels successos de l'anterior film, Broly, i abans del final de Bola de Drac Z, és a dir, abans de l'inici del 28e Torneig de les Arts Marcials.


També a destacar el tipus d'animació que prepara Super Hero, amb una imatge molt més digitalitzada que les vistes amb anterioritat, però també amb una textura pictòrica que ens recorda a la dels anys noranta. Tema a part és el disseny dels personatges, que aparenten una estàtica més simple.


La història no ha sigut desvelada, però se saben alguns detalls. El més destacat és que l'Exèrcit de la Cinta Vermella torna a fer de les seves i podria ser qui originés el mal. Aquest detall ens fa pensar en la possibilitat a què el nou Androide 21, creat exclusivament pel videojoc Dragon Ball Z Fighters pogués ser l'enemic de Goku, Vegeta i companyia. S'haurà de confirmar.


També confirmada està la presència de Broly, així com la d'un parell de misteriosos personatges amb un 1 i un 2 anotat al pit. En Cor Petit també podria tenir una rellevància a la història superior al que s'ha vist fins ara a Dragon Ball Super, i pel que hem sabut, a la pel·lícula és qui entrena a Pan, la neta del Son Goku.


Els personatges Dende, Karin i Bulma també hi participaran, ja que a la conferència de la Comic Con s'han mostrat les il·lustracions settei dels personatges.


Seguirem atents la producció de Dragon Ball Super: Super Hero. Per ara, gaudiu del tràiler:




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario