Breaking

lunes, 5 de agosto de 2019

Jovanka Vuckovic dirigeix RIOT GIRLS, fantasia postapocalíptica a ritme de punk-rock

La cineasta canadenca Jovanka Vuckovic debuta al llargmetratge en solitari amb Riot Girls, un film que combinarà la fantasia, l'acció, la violència i el romanç queer


Jovanka Vuckovic presentarà a la pròxima edició de Festival de Sitges 2019 el que serà la seva òpera prima, titulada Riot Girls. Es tracta d'una proposta postapocalíptica que combinarà la fantasia, l'acció, la violència i el romanç queer, partint d'un guió escrit per Katherine Collins.

Alguns potser li sonarà el nom de Jovanka Vuckovic, i és que, a més de portar el seu cos completament tatuat i d'haver estat l'editora de la revista Rue Morgue durant anys, també va ser una de les realitzadores que va participar en el film d'horror XX, antologia de quatre curtmetratges realitzat íntegrament per dones, com ara St. Vincent, Karyn Kusamam, Roxanne Benjamin i la mateixa Vuckovic. Ella va realitzar el segment "The Box"

Segons va comentar la directora canadenca per al portal Syfy, Riot Girls "tracta d'una dona amb càncer cerebral terminal que ha de matar a cinc persones per sobreviure", i ha afegit que encara que no sigui una pel·lícula de terror absoluta, es tracta d'un thriller feminista que presumeix de tones de violència. A més, i amb relació al romanç queer de les protagonistes del film, Vuckovic comentar una cosa que ens ha semblat molt interessant "Aquest tipus de personatges no existien quan era petita. Quan era una adolescent estranya que intentava trobar el meu lloc en un món que semblava que no volia jo, les pel·lícules no estaven ajudant, perquè igual que tots som homes. i no hi havia ningú com jo a la pantalla "[...]" M'agrada, mai ho hauria fet si fos una història de Romeu i Julieta. Ho vaig fer perquè era una història de Julieta i Julieta, i crec que el món necessita més d'aquest tipus de compliment de desitjos".

L'argument oficial de Riot Girls és el següent:

En un 1995 alternatiu, una misteriosa malaltia ha aniquilat a tots els adults. En aquesta nova era, dues colles s'enfronten entre si en una guerra brutal pel territori, els recursos i la seva supervivència.


La pel·lícula està protagonitzada principalment per Madison Iseman, una jove actriu que va participar a Jumanji: Benvinguts a la Jungla. A Iseman l'acompanyaran Paloma Kwiatkowski, que molts la vam conèixer en Bates Motel; també estarà Jenny Raven, que va participar en "Akangel" de Black Mirror; i el protagonista de la grandiosa Turbo Kid, com és Munro Chambers, que serà l'antagonista de la pel·lícula.

El Festival de Sitges 2019 es desenvoluparà entre els dies 3 i 13 d'octubre a Sitges. 

Tràiler de Riot Girls:



No hay comentarios:

Publicar un comentario