Breaking

jueves, 29 de agosto de 2019

Imatges del rodatge de A SERBIAN FILM (2010)


A Serbian Film és la pel·lícula més polèmica de segle XXI. Dirigida pel cineasta Srdjan Spasojevic, les seves escenes de sexe i violència explícites -algunes d'elles fent al·lusió a la pedofília- van fer ploure tota mena d'acusacions desagradables als seus responsables, i que van afectar notablement a la distribució del film.

Però la seva polèmica va portar a la pel·lícula cap al culte d'un sector de fandom de l'horror, i a falta de tan sols un any per al seu desè aniversari, la productora nord-americana especialitzada en cinema de terror extrem Unearthed Film, ara mateix es troba en ple rodatge d'un documental per homenatjar aquest desè aniversari. El responsable de l'empresa, Stephen Biro (American Guinea Pig), s'encarrega de dirigir-lo.

Ara mateix es troba en ple rodatge el documental A Serbian Documentary..

A Serbian Documentary recull tot el que va donar de si el rodatge de A Serbian Film i així desmentir certes acusacions. El documental també donarà èmfasi a la seva distribució mundial en 2010-2011, que cal no oblidar que en alguns països com Espanya va tenir molts problemes legals i de censura.


Per saber més sobre A Serbian Documentary clica AQUÍ.

Doncs bé, com comentava abans, el documental ara mateix es troba en ple rodatge, i recentment la pàgina oficial de Unearthed Films acaba de compartir unes interessants imatges del rodatge d'A Serbian Film que formaran part del documental. Com podem veure, ni la misogínia, ni la pedofília, ni la brutalitat d'algunes escenes de la pel·lícula, van fer perdre el bon humor a l'equip tècnic i artístic de la pel·lícula. Aquí les teniu:

  









No hay comentarios:

Publicar un comentario