Breaking

miércoles, 7 de agosto de 2019

La biografía oficial de Tom Savini disponible el 3 de noviembre en una edición limitada


Tom Savini és el responsable dels efectes especials d'algunes de les principals pel·lícules de gènere de terror dels anys 70, 80 i 90. Amb motiu del seu 73 aniversari sortirà a la venda la seva biografia oficial


El 3 de novembre de 2019, el llegendari especialista en efectes especials Tom Savini complirà setanta-tres anys, i per celebrar-ho amb els fans Savini publicarà la seva biografia oficial. Això ja se sabia, però el que s'acaba de conèixer són detalls més precisos sobre el contingut i edició del llibre.

La biografia de Tom Savini tindrà 425 fotografies de la seva vida i pel·lícules, dotzenes d'elles mai vistes abans, i totes elles comentades per Savini amb escrupolós detall. El llibre tindrà tiratge limitat a 1.013 còpies, de les quals ja es pot fer la reserva mitjançant DarkInkBooks.com, on el comprador pot optar entre una edició signada per Savini i una de més econòmica sense la signatura. Cada còpia estarà numerada a mà.

Sens dubte aquesta biografia serà or pur, i ja se sap, tothom vol fer-se amb l'or, de manera que es preveu que aquesta primera edició de la biografia de Tom Savini s'esgoti ràpidament. És molt probable que en el futur hi hagi una segona tirada.

Qui vulgui una edició digital ebook haurà d'esperar una mica perquè s'activi la reserva, però s'ha confirmat que estarà disponible pròximament.

Pel que fa a l'idioma, òbviament aquesta biografia només està disponible en anglès, de manera que esperem que algun dia pugui arribar a ser traduïda al català i castellà. Qui sàpiga anglès, que no tarda a comprar!

Tom Savini és el responsable dels efectes especials d'algunes de les principals pel·lícules de gènere de terror dels anys 70, 80 i 90, com ara ZombieManiacCreepshow o La Matança de Texas 2, a més de participar com a actor en títols com Obert fins a la matinada o Django Desencadenado. També va debutar com a director de cinema en el remake del clàssic de George Romero, La nit dels morts vivents (1990), obtenint un excel·lent resultat. És a dir, que el bon cinema de terror li deu a Tom Savini els seus moments més gloriosos.



Detalls de l'edició:

-Format: 10 x 12
-Pàgines: 214
-Imatges: 425
-Data de llançament: 2019.11.03
-Preu: 74,99 $
-Preu edició signada: 99,99 $
-Venda exclusiva en DarkInkBooks.com  


No hay comentarios:

Publicar un comentario